Kommuner

Tjänster vi gärna hjälper kommuner med: receptionist, kontorsassistent, kundtjänstmedarbetare, växeltelefonist, miljöregistrator, bygglovskoordinator m.m


https://rightpeople.se/wp-content/uploads/2020/07/3-layers.png

Din främsta administratör och rådgivare för kommuner

Din främsta administratör och rådgivare för kommuner

Vår spetskompetens är inom kommuner med gedigen erfarenhet av att besvara frågor om bygglov och miljö, miljöadministrera bygglovsmiljö samt fatta beslut om lättare bygglov, expediering m.m

Få en offert
https://rightpeople.se/wp-content/uploads/2020/09/Karin_Kallqvist_Hemsida_Kontakt.jpg

Right People Sweden drivs av mig – Karin Källqvist

Verksamheten bygger helt på min egen passion för att skapa fungerande verksamhet som frigöra mina kunders resurser.

Genom åren har jag hjälpt en rad kunder med tjänster inom administration, ekonomi, försäljning och HR. Min kompetens inom bygglov och transportverksamhet och långa erfarenhet som entreprenör, gör mig till en unik medspelare och bollplank i mina kunders verksamhet. De uppskattar min passion för ordning och reda och jag njuter av att se dem utveckla sitt företag.