Kommuner

Vår spetskompetens är administration
gällande bygglov & miljö på kommuner.

https://rightpeople.se/wp-content/uploads/2020/07/3-layers.png

Låt oss hantera byggloven

Låt oss hantera byggloven

Vår absoluta spets är administration kring bygglovsärenden på kommuner. Vi har gedigen erfarenhet av att hantera frågor om bygglov och miljö, administrera bygglovsmiljö samt fatta beslut om lättare bygglov och expediering.

Få en offert
https://rightpeople.se/wp-content/uploads/2020/09/Karin_Kallqvist_Hemsida_Kontakt.jpg

Right People Sweden drivs av mig – Karin Källqvist

Verksamheten bygger helt på min egen passion för att skapa fungerande verksamhet som frigöra mina kunders resurser.

Genom åren har jag hjälpt en rad kunder med tjänster inom administration, ekonomi, försäljning och HR. Min kompetens inom bygglov och transportverksamhet och långa erfarenhet som entreprenör, gör mig till en unik medspelare och bollplank i mina kunders verksamhet. De uppskattar min passion för ordning och reda och jag njuter av att se dem utveckla sitt företag.