Välkommen till Right People Sweden AB

Right People Sweden drivs av mig – Karin Källqvist (fd Persson)

Verksamheten bygger helt på min egen passion för att skapa fungerande verksamheter som frigör mina kunders resurser.


Genom åren har jag hjälpt en rad kunder med tjänster inom administration, ekonomi, försäljning och HR. Min kompetens inom bygglov och transportverksamhet och långa erfarenhet som entreprenör, gör mig till en unik medspelare och bollplank i mina kunders verksamhet. De uppskattar min passion för ordning och reda och jag njuter av att se dem utveckla sitt företag.

Det händer att jag får frågan:
Varför är du så passionerad för det du gör?


Mitt svar är att för mig är administration och ekonomi navet i all fungerande verksamhet. Det är det som får hjulen att snurra och gör kunderna nöjda! Jag älskar att hugga i, reda ut saker och se hur mina uppdragsgivare blir fria att utveckla sitt företag vidare.

En annan passion jag har är att köra motorcykel. Känslan som infinner sig när man har full kontroll över hästkrafterna under sig. Njutningen av att följa en slingrande väg genom ett böljande landskap. Det finns inget bättre!

Det enda som krävs är ett stabilt väglag utan störande avbrott så att man får tid att njuta av färden och omgivningarna.

Exakt den känslan vill jag att mina uppdragsgivare ska få i sitt dagliga arbete. Och det får de när jag tagit bort orosmoment och annat som hindrar.

Titta gärna runt och se om jag kan hjälpa dig till ett friare och mer njutningsfullt liv.

Vill du veta mer, då kontaktar du mig enkelt via formuläret nedan, eller så kikar du in på kontaktsidan.

Vi hörs! /Karin

Hur kan jag
hjälpa dig?
RING OSS 070-528 78 58
Adress Stora gatan 2 D
722 09 VÄSTERÅS

Namn

Företag

Email

Telefonnummer

Ditt meddelande