Det här är Right People Sweden AB

Right People Sweden drivs av mig, Karin Källqvist (fd Persson), och bygger på min passion för att skapa fungerande verksamheter och frigöra mina kunders resurser.

Administration och ekonomi är navet i alla verksamheter. Det är det som får hjulen att snurra och gör kunderna nöjda, och genom åren har jag hjälpt ett stort antal kunder med tjänster inom administration, ekonomi, försäljning och HR. Min spetskompetens inom bygglov på kommuner, i kombination med min långa erfarenhet som entreprenör, gör mig till en unik medspelare och ett värdefullt bollplank i mina kunders verksamhet.

Jag älskar att hugga i och njuter av att se mina kunder utvecklas, och mina uppdragsgivare uppskattar min känsla för ordning och reda.

En annan sak jag älskar är att köra motorcykel. Känslan som infinner sig när man har full kontroll över hästkrafterna under sig, och njutningen av att följa en slingrande väg genom ett böljande landskap. Helt utan avbrott och andra distraktioner. Det finns inget bättre!

Exakt den känslan vill jag ge mina uppdragsgivare. Och det får de när jag avlastar dem och eliminerar eventuella störningsmoment.

Kanske kan jag hjälpa även dig till ett friare och mer njutningsfullt liv?

Vi hörs! /Karin

Hur kan jag
hjälpa dig?
RING OSS 070-528 78 58
Adress Stora gatan 2 D
722 09 VÄSTERÅS

Namn

Företag

Email

Telefonnummer

Ditt meddelande