Virtuell Assistent

Vore det skönt med avlastning inom dessa områden? Lägger du idag tid på saker som du vet någon annan kunnat göra bättre?

https://rightpeople.se/wp-content/uploads/2020/07/3-layers.png

Assistens

Assistens

Virtuell Assistent

Vore det skönt med avlastning inom dessa områden? Lägger du idag tid på saker som du vet någon annan kunnat göra bättre?

Det finns många anledningar till att ni bör anlita en virtuell assistent. De flesta företag och entreprenörer som anlitar virtuella assistenter (VA) gör det för att dra ner på sina fasta kostnader och ni som driver och är anställda i företaget kan fokusera på det som verkligen kräver er kompetens.

En virtuell assistent är en person som jobbar på distans. Det innebär att vi inte sitter på plats ute hos våra kunder och i stort sett allt arbete som utförs sker online.

Vi ser oss som er assistent en alltiallo, skillnaden mot vanligt är som sagt att vi arbetar på distans. Fördelen med en virtuell assistent är att ni själva bestämmer hur mycket hjälp ni behöver och betalar förstås bara för arbetad tid.

Få en offert
https://rightpeople.se/wp-content/uploads/2020/09/Karin_Kallqvist_Hemsida_Kontakt.jpg

Right People Sweden drivs av mig – Karin Källqvist

Verksamheten bygger helt på min egen passion för att skapa fungerande verksamhet som frigöra mina kunders resurser.

Genom åren har jag hjälpt en rad kunder med tjänster inom administration, ekonomi, försäljning och HR. Min kompetens inom bygglov och transportverksamhet och långa erfarenhet som entreprenör, gör mig till en unik medspelare och bollplank i mina kunders verksamhet. De uppskattar min passion för ordning och reda och jag njuter av att se dem utveckla sitt företag.