Virtuell assistent

Behöver du avlastning i ditt dagliga arbete?
Våra virtuella assistenter hjälper dig!

https://rightpeople.se/wp-content/uploads/2020/07/3-layers.png

Virtuell assistent

Virtuell assistent

Vore det skönt med avlastning i ditt dagliga arbete? Lägger du idag tid på saker som du vet att någon annan skulle kunna göra bättre? De flesta företag och entreprenörer som anlitar en virtuell assistent gör det för att dra ner på sina fasta kostnader, och för att själva kunna fokusera på det som verkligen kräver deras kompetens.

En virtuell assistent är en person som jobbar på distans. Det innebär att i stort sett allt arbete som utförs sker online – dvs inte på plats ute hos kund. En av de stora fördelarna med en virtuell assistent är att ni själva bestämmer hur mycket hjälp ni behöver. Självklart betalar ni bara för arbetad tid.

Få en offert
https://rightpeople.se/wp-content/uploads/2020/09/Karin_Kallqvist_Hemsida_Kontakt.jpg

Right People Sweden drivs av mig – Karin Källqvist

Verksamheten bygger helt på min egen passion för att skapa fungerande verksamhet som frigöra mina kunders resurser.

Genom åren har jag hjälpt en rad kunder med tjänster inom administration, ekonomi, försäljning och HR. Min kompetens inom bygglov och transportverksamhet och långa erfarenhet som entreprenör, gör mig till en unik medspelare och bollplank i mina kunders verksamhet. De uppskattar min passion för ordning och reda och jag njuter av att se dem utveckla sitt företag.