Vi servar långsiktigt våra nöjda kunder med våra tjänster

   

https://rightpeople.se/wp-content/uploads/2020/07/3-layers.png

Genom åren har vi fått förtroendet att hjälpa en rad uppdragsgivare med deras administration och ekonomi. Vår belöning är att få förnyat förtroendet och nya roliga utmaningar. Extra roligt är förstås att få fina vitsord av nöjda kunder efteråt.

Här kan du se exempel på referenser från några av de klienter vi har fått lov att hjälpa genom åren. Vill du veta vad vi kan göra för dig? Hör av dig!

Karin har en bred kompetens om kommunal verksamhet och är framförallt mycket kunnig inom frågor som rör bygglov och ärenden kopplade till byggande och planering.
Jag kan varmt rekommendera Karin.

– Carina Olsson Miljö- och
samhällsbyggnadsförvaltningen, Huddinge Kommun

Karin har bidragit till Grindex positiva utveckling. Hon är väldigt effektiv, lätt att samarbeta med och sprider dessutom god stämning. Våra bästa rekommendationer!

– Jonathon Kiely Marknadssupport chef, Grindex AB

Karin har en sund inställning till rätt och rimlighet och vågar säga ifrån också! Vi skulle tveklöst anställa Karin om det var möjligt.

– Jesper Christensen Generalsekreterare, Sveriges MotorCyklister

Karin har gripit sig an arbetsuppgifterna med stor entusiasm och visat prov på god arbetskapacitet och initiativförmåga. I kontakter med allmänheten har Karin alltid uppträtt på ett serviceinriktat och trevligt sätt.

– Malchaz Mikadze, Bygglovschef, Haninge kommun

En stabil person med förmåga att prioritera och strukturera sitt arbete även under stress.
Jag kan varmt rekommendera henne.

– Ingalill Segnestam Bygglovschef, Huddinge kommun